Casal Cultural Jaume I Pedreguer

Fes la teva pregunta als candidats de les eleccions municipals 2015 de Pedreguer

Us convidem a participar al debat que se celebrarà el proper dijous 21 de maig a la Sala Rockòdrom a les 22:00h amb la presència de tots els candidats a les eleccions municipals 2015. Per a això envieu-nos aquelles preguntes que us agradaria que els formuléssim als candidats.

Podeu enviar les vostres preguntes comentant aquesta notícia des de l'apartat "comentaris", en facebook en el esdeveniment que hem creat i per correu electrònic a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

Agraïm tot el respecte possible en les vostres preguntes i us animem a donar a conèixer les vostres preocupacions als candidats abans de les eleccions.

 

Programació maig'15 Casal

Aquest maig d'eleccions el Casal ofereix una programació centrada en les eleccions municipals 2015 amb presentacions i un debat electoral en el Rockòdrom amb tots els partits polítics que es presenten en Pedreguer. També tindrem el plaer de inaugurar l'exposició de l'artista Julia Evans. A continuació més informació.


El divendres 8 de maig a les 20h inaugurem exposició de Julia Evans que durant els mesos de maig i juny tindrem el plaer de tindre en el Casal. Julia Evans, artista que viu actualment en Benidoleig (Alacant), professora i encarregada de l'escola d'art Arthouse de Benidoleig. L'exposició romandrà oberta en el Casal fins el 26 de juny


Els partits polítics que es presenten per a les properes eleccions municipals 2015 de Pedreguer, presentaran els seus programes electorals en el Casal.El divendres 8 de maig a les 20h inaugurem exposició de Julia Evans que durant els mesos de maig i juny tindrem el plaer de tindre en el Casal. Julia Evans, artista que viu actualment en Benidoleig (Alacant), professora i encarregada de l'escola d'art Arthouse de Benidoleig. L'exposició romandrà oberta en el Casal fins el 26 de juny

Dimarts 12 de maig a les 20h. Presentació Partit Popular

Dijous 14 de maig a les 20h. Presentació PSPV

Dimarts 19 de maig a les 20h. Presentació Compromís Pedreguer


El dijous 21 de maig a les 22h organitzem en el Rockòdrom el debat electoral amb la participació de tots els partits polítics que es presenten per a les properes eleccions municipals 2015 de Pedreguer. L'acte contarà amb els partits PSPV, Compromís Pedreguer, PP i CUP Pedreguer. Debat moderat per Lluís Pons.


Presentació Edicions del buc en el Casal

El passat divendres 17 d'Abril "Edicions del Buc" va presentar el seu projecte en el Casal.


L'acte va comptar amb una presentació realitzada per Josep i Rubén que van explicar com van iniciar aquesta aventura.

Tot seguit Begoña Mezquita i Teresa Pascual van presentar i llegir alguns poemes dels seus llibres "Parlen els ulls" i "València Nord".


Per al Casal Cultural Jaume I Pedreguer va ser un plaer acollir aquesta presentació i us convidem a que conegueu més d'Edicions del buc.

Fes-te bucaner!!! www.edicionsdelbuc.com

 

El Casal organitza autobús el 25 d'abril per a la manifestació "Comença el futur" i el festival "Festa pel canvi"

MANIFESTACIÓ 25 ABRIL "COMENÇA EL FUTUR"


Acció Cultural anima els valencians a celebrar la diada i manifestar-se amb il·lusió.

Acció Cultural del País Valencià (ACPV) celebrarà el proper dissabte 25 d'abril la diada del País Valencià en un context molt important per a la nostra societat. En aquest sentit, la diada marcarà l'inici del futur que permetrà al País Valencià eixir de la crisi econòmica i social, posar fi a la discriminació lingüística i cultural, i recuperar la nostra dignitat com a poble.

És per això que la convocatòria del 25 d'abril és una crida a començar el futur, i a fer-ho amb il·lusió i esperança. S'obre una etapa marcada pel diàleg i el consens, amb espèrit positiu, que ens permetrà dissenyar entre tots una via de recuperació com a país i com a societat. Va ser precisament en aquesta línea que Acció Cultural va presentar el passat 11 de març el programa de política lingüística consensuat amb les universitats valencianes, en un acte centrat en les propostes que han de fer possible la fi de la discriminació dels ciutadans valencians per raó de llengua o cultura.

Acció Cultural celebra que el poble valencià haja decidit trencar amb el passat, amb la censura, la corrupció, la crisi, la persecució de la llengua i la cultura i les mesures antisocials. Ja és hora de passar pàgina i ignorar els intents de retornar-nos a un passat de conflictes artificials que han dividit la societat valenciana en benefici d'uns pocs. Ja és hora de començar a caminar cap al futur.


En acabar la manifestació gaudirem del concert "FESTA PEL CANVI" amb els grups, ELS CATARRES, LA GOSSA SORDA, LOS CHIKOS DEL MAIZ, ZOO, EL DILUVI i TRAFICANTS DE SUCRE a les 20:30 en Alboraia.A continuació es detallen punts de venda anticipada:

PREU ENTRADES ANTICIPADES: 12€

València: La Murta, Ca Revolta, Octubre Centre de Cultura Contemporània.

Xàtiva: Llibreria la Costera.

Gandia: Llibreria la Gavina.

Online: https://www.onetwotix.com/els-catarres-festa-pel-canvi-25-dabril-2015

PREU ENTRADA EN GUIXETA: 15€


AUTOBÚS CASAL CULTURAL JAUME I PEDREGUER:El Casal Cultural Jaume I De Pedreguer posa a disposició per aquells interessats de servei de autobús segons es detalla:

PREU AUTOBÚS: 10€ (El preu no inclou entrada concert "Festa pel canvi")

EIXIDA: 15:30h
PEDREGUER - VALÈNCIA

en acabar manifestació
VALÈNCIA - ALBORAIA concert "Festa pel canvi"

al finalizar tornada a PEDREGUER

Mínim 48 persones, en cas de no arribar a aquest mínim el Casal no podrà posar a disposició autobús.


Podeu trobar més info al esdeveniment facebook que hem creat per a l'ocasió i en www.acpv.cat


Programació abril'15 Casal

A continuació es detalla la programació que el Casal Cultural Jaume I de Pedreguer organitza per aquest mes d'abril.

El Casal Cultural Jaume I de Pedreguer acull i organitza des del pròxim divendres 10 d’abril a les 20:00 hores l'exposició “Ovidi intemporal”. Es tracta d’un recull de quadres que l'artista Antoni Miró ha pintat inspirant-se en la figura del músic alcoià. Obres d'estil pop on el rostre del músic és el protagonista de la majoria de les composicions.

L'artista vol commemorar la figura de l'Ovidi. Des del Mas Sopalmo, on viu i treballa, les mans de Miró creen infinitat d'obres carregades de contingut social i inspirades sobretot per la denúncia, la injustícia i la recerca d'una cultura i identitat pròpies.

Tot lluny de l'uniformitat, el missatge de Miró beu de diferents experiències i empra diferents tècniques i recursos.

L'agudesa de la temàtica i la riquesa plàstica i cromàtica de les obres de Miró són tan punyents com les cançons de l'Ovidi, tan directes com la seua veu i tan profundes com la seua mirada.

Parlar d'Antoni Miró, és parlar també de l'Ovidi, el seu gran amic; de l'amor a un territori i de la passió per una cultura, però també de protesta, crítica i denúncia... I malgrat tot, d'incomoditat i censura.

La complicitat entre ambdós ha estat infinita. L'artista explica que l'Ovidi ha estat un dels seus millors amics "pensàvem igual, ens enteníem en tot, ideològicament érem calcats [...] Sens dubte pots estimar una persona que no siga com tu, però quan es donen tantes afinitats és molt senzill". La lluita, els ideals i les esperances compartides fan que hui no entenem l'un sense l'altre. La veu de l'Ovidi i l'obra de Miró han clamat sempre pel mateix. Cada gest, cada moviment de l'Ovidi ha inspirat i ha empentat l'obra d'Antoni Miró en esta mostra.

L’exposició romandrà oberta en el Casal fins el 30 d’abril.


Buc és un objecte que obra, que obri un forat. És també el buit que deixa el buc. És, per tant, l’agent i el resultat; la cosa que no-reseja. És la cabuda de la cavitat del buc. El ventre d’una persona o d’un animal, d’una balena o d’un alienat, posem per cas, a qui un altre ha passat la propietat. És la caixa de l’escala de Ca Revolta, on, cadascú amb la seua capsa, cadascú amb el seu escarabat a dins, entaulàrem una contesa de marca valenciana: la qüestió del nom; del no-res que cosifica. Buc, així mateix, és el cos d’una aerodina, generalment fusiforme, destinat a la tripulació, als passatgers i a la càrrega, i que porta incorporats el grup propulsor i el tren d’aterratge. És el cos d’una nau de línies aèries, sense màquines ni superestructures. El cos d’alguns escriptoris que conté els calaixos d’algunes escriptures. És tot açò, i algunes coses més. El fons i els marges per on passa un riu, l’habitacle d’una comunitat (d’abelles), una arma defensiva… Buc, rebuc i contrabuc. «Book i ja n’hi ha prou.»

Pàgina 29 de 37

En llinea

Tenim 18 visitants en línia

Enquesta

Quins actes t'agradarien que organizara més el Casal Jaume I Pedreguer?

A destacar

inici

Events

No hay eventos.

Imatges

Menú

 • Història del Casal Jaume I
 • Història del Casal Jaume I
 • Història del Casal Jaume I
 • Història del Casal Jaume I
 • Història del Casal Jaume I
 • Història del Casal Jaume I
 • Història del Casal Jaume I

Accés

Avisos

 • TOTA LA INFORMACIÓ DEL CASAL

  en aquesta web

  i perfil facebook del Casal

 • HORARI CASAL

  de dilluns a divendres

  19h a 21h

  966 456 499 / 640 203 187

  casal@casalpedreguer.cat

   

Noticies de la associació

HORARI CASAL

de dilluns a divendres

19h a 21h

966 456 499 / 640 203 187

casal@casalpedreguer.cat

 

© 2009 Casal Jaume I Pedreguer. All right reserved unless otherwise stated.