Casal Cultural Jaume I Pedreguer

Programació març'15

El Casal presenta per aquest mes de març una programació variada. A continuació es detallen els diferents actes que conformen la programació d'aquest mes.

El divendres 6 de març a les 20h es presenta en el Casal el llibre "Paraules en xarxa", possiblement un dels primers llibres en la nostra llengua que naix arran d'un grup d'una xarxa social, el grup Rescatem paraules de l'oblit. Els usuaris que han dit i diuen paraules o expressions que consideren que cal "rescatar" per raons diverses. Juli Jordà, assesor lingüístic i membre del grup, va tindre la idea d'aplegar la informació i fer-ne un llibre. Mitjançant el micromecenatge, més de 300 mecenes, va poder dur a terme l'edició del llibre que ara es presenta en Pedreguer. "Paraules en xarxa" és un llibre ple de curiositats, dites, receptes de cuina, cançons, records, olors, saviesa popular... i sobretot de les paraules que la gent s'estima. Un llibre que naix dels parlants de la nostra llengua.

El dissabte 21 de març a les 9:30h els amants dels vins tenen una obligada participació en VIVIU 2015 III TAST DE VINS DEL TERRENY. Esdeveniment que, com des de fa anys, organitza el Casal Jaume I en els Pòrxens. El preu de l'esmorzar son 10€, la inscripció dels elaboradors de vi son 8€ (el preu inclou lot per al tast. Hi han tickets a la venda al Casal. Col·labora Supermercats mas i mas, Rolser i Gràfiques Avellà.

Diumenge 29 de març es celebra "l'excursió poètica a La Foradà, un viatge en el camí". A continuació es detallen preus de les inscripcions:

Excursió 3€ (xiquets gratis)

Dinar + excursió xiquets 7€

Dinar + excursió 18€

Dinar + excursió socis Casal 16€

El interessats contactar en el email Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la o en el telf 629 685 467 Anna Aurora.

 

Campanya benèfica, Guatemala 2015

El nostre company Jordi Torres, pediatra de Pedreguer, esta com tots els anys en Guatemala amb una ONG amb la que van per poblats de la selva fent funcions de pediatria i ajuda en la zona.

Des del Casal donem suport a aquesta iniciativa i amb tal motiu hem iniciat una campanya de recollida de diners per ajudar a aquesta regió de Guatemala. Els objectius d'aquesta campanya són construir noves escoles i un pou d'aigua als centres de nens desnutrits.

Tots els interessats a col·laborar en aquesta campanya poden donar el seu donatiu, en el Casal dimarts 3/3, dimecres 4/3 i dijous 5/3 de 19:00h a 20:30h. Qualsevol quantitat per mínima que siga serà ben rebuda.

Els diners recaptats seran gestionats directament per Jordi Torres, amb el que garantim que cada euro recaptat anirà integrament a la finalitat del projecte, sense intermediacions. 

Esperem com sempre la vostra col·laboració i us donem les gràcies per adelantat.


Un poema en el camí... excursió poètica a La Foradà 2015

Com des de fa anys el Casal organitza l'edició d'aquest any de "l'Excursió Poètica a la Foradà de Benissivà". Aquest any l'acte es celebrarà diumenge 29 de març. Eixida a les 9:30h des de la Placeta de Benissivà.

Informació preu:

preu excursió 3€ (xiquets gratis)

excursió i dinar xiquets 7€

excursió i dinar adults 18€

excursió i dinar aduls socis 16€

Contacte:

629 685 467

Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

Programació febrer'15 Casal

El Casal Jaume I Pedreguer ha preparat per a aquest febrer una variada programació. La projecció d'un documental amb la participació de la seva directora i ajudant d'adreça, una nova exposició que estarà en el Casal durant els mesos de febrer i març, i una actuació de jazz compon la programació organitzada pel Casal per a aquest mes. A continuació detallem els diferents actes.

PROJECCIÓ DOCUMENTAL "SI TU VAS À PARIS" amb la participació de la directora Jacquie Chavance i de l'ajudant de direcció Bruno Tur.

DIVENDRES 6 DE FEBRER, A LES 20H.

Entrada gratuïta. Aforament limitat.


INAUGURACIÓ EXPOSICIÓ "RATLLA A RATLLA" DE TONI ORTOLÀ

DIVENDRES 13 DE FEBRER. 20:00H. Exposició en el Casal fins 27 de març


CONCERT_JAZZ PEPE ZARAGOZA QUINTET

DIVENDRES 27 DE FEBRER, 20H

ENTRADA GRATUÏTA. SERVEI DE BARRA PREUS ECONÒMICS


Més informació en el perfil de facebook del Casal

Presentació Al-Azraq El Blau de Just I.Sellés en el Casal

El passat divendres 23 de gener es va presentar en el Casal el llibre "Al-Azrak El Blau" de Just I.Sellés. L'escriptor ens va contar com es va preparar per poder escriure aquesta novela, visitant multitut de llocs a on van viure els protagonistes fa molts anys.

Donem les gràcies a tot el públic que va assistir i al Club Excursionista de Pedreguer per col·laborar en aquest acte.

Pàgina 25 de 32

En llinea

Tenim 14 visitants en línia

Enquesta

Quins actes t'agradarien que organizara més el Casal Jaume I Pedreguer?

A destacar

inici

Events

No hay eventos.

Imatges

Menú

 • Història del Casal Jaume I
 • Història del Casal Jaume I
 • Història del Casal Jaume I
 • Història del Casal Jaume I
 • Història del Casal Jaume I
 • Història del Casal Jaume I
 • Història del Casal Jaume I

Accés

Avisos

 • HORARI CASAL

  de dilluns a divendres

  19h a 21h

  966 456 499 / 640 203 187

  casal@casalpedreguer.cat

   

 • TOTA LA INFORMACIÓ DEL CASAL

  en aquesta web

  i perfil facebook del Casal

Noticies de la associació

HORARI CASAL

de dilluns a divendres

19h a 21h

966 456 499 / 640 203 187

casal@casalpedreguer.cat

 

© 2009 Casal Jaume I Pedreguer. All right reserved unless otherwise stated.