Casal Cultural Jaume I Pedreguer

El Casal Cultural Jaume I Pedreguer s'uneix a la denúncia contra el Bisbe Cañizares per comentaris homofobsDesprés de les condemnables paraules de l'arquebisbe de València, Antonio Cañizares, contra les persones LGTB i el moviment feminista. Vam decidir iniciar diverses accions de repulsa contra aquests fets. Perquè ja estem farts de les humiliacions contínues per part de la intolerància religiosa i del menyspreu dels drets humans bàsics. Considerem bàsic no anar sols davant aquest acte de repulsa, per això iniciem la proposta de sumar entitats socials, polítiques i Sindicals.

Firmat: Mar Ortega, Vocal de delictes

 

Programació juny'16 Casal


les imatges dun poble...

Últim mes dexposició. Aquest mes acomiadem l’exposició de l’artista local Paquita Gayà, que des de Maig tenim el plaer d’exposar en el Casal i estarà fins el 24 de juny.

La seua obra eleva la bellesa de racons quotidians, ens fa recordar, ens fa tornar a obrir els ulls i mirar llocs que hem observat milers de voltes i des dara no els entendrem igual. La bellesa simplement genuïna.

Lexposició estarà oberta al públic fins el 24 de juny de dilluns a divendres de 19h a 21h.El divendres 10 de juny a les 20h Natxo Tarazona en representació de l’ONG Metges del Món ens donarà a conèixer a la cruel realitat que milions de persones pateixen més prop del que ens pensem.

Natxo Tarazona explicarà la missió que va dur a terme en Metges del món que consisteix en una implementació de una recollida sistemàtica de dades de percepció de salut a nivell mundial i relacionada en el procés migrant, testimonis de vulneració de drets humans de les persones refugiades, tant al seu país en guerra, com a través de tot el procés migratori, i situació actual dels refugiats a la frontera de Macedònia en concret al camp d'Idomeni.

A més de sentir de primera mà la situació d’aquest poble volem que participes, volem que ens facen sentir, volen buscar solucions, perquè des d’ací sempre podrem ajudarActuació dEugeni Alemany el dissabte 11 de juny a les 20hores en Espai Cultural de Pedreguer.

Preu entrada: 5

Punts de venda anticipada:

Casal Cultural Jaume I Pedreguer

Casa de la Cultura de Pedreguer

Pub Café Verdolaga

Pub Quatre Estacions

Organitza: Casal Cultural Jaume I Pedreguer

Reserves: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la


El dimarts 28 de juny presentem en el Casal el llibre Sancho Panza Gobernador de Barataria amb il·lustracions del artista de Pedreguer Ramón Pérez Carrió. Edicions Linteo, 2015.

Amb motiu de la presentació les obres originals estaran exposades en el Casal fins el 1 de juliol.

 

+ informació sobre lautor: www.ramonperezcarrio.com

Programació maig'16 Casal

El divendres 6 de maig a les 20h inaugurem l'exposició de Paquita Gayà en el Casal Jaume I Pedreguer.
Us convidem a gaudir del treball de l'artista Paquita Gayà, pintora i veïna de Pedreguer.
La seua obra eleva la bellesa de racons quotidians, ens fa recordar, ens fa tornar a obrir els ulls i mirar llocs que hem observat milers de voltes i des d'ara no els entrendem igual. La bellesa simplement genuïna.
L'exposició estarà oberta al públic fins el 24 de junt de dilluns a divendres de 19h a 21h.

El divendres 13 de maig a les 20:30h el Casal torna a convertir-se en un escenari a on gaudirem de l'actuació del grup Bea Estévez & Blaubarba.
Joves talents musicals que demostren en la seua gira en directe la qualitat d'un estil de música que cada dia té més adeptes.
Per aquest concert especial el grup Blaubarba compartirà escenari amb la saxofonista Bea Estévez presentant el seu nou projecte.
Un directe amb un repertori que passa per estils com el swing tradicional, el jazz contemporani, flamenc o el funy, contant tant amb composicions pròpies, com versions de coneguts artistes i versions de temes més actuals.
La formació esta integrada per, Bea Estévez (saxo alt), Jaume Guerra (contrabaix), Amadeo Moscardó (piano) i Tico Porcar (bateria).
Entrada gratuïta i servei de barra.
Us informem que estan a la venda entrades per a l’actuació d’Eugeni Alemany el proper dissabte 11 de juny a les 20hores en Espai Cultural de Pedreguer.
Preu entrada: 5€
Punts de venda: Casal Cultural Jaume I Pedreguer, Casa de la Cultura, Pub Quatre Estacions, Café Pub Verdolaga
Reserves: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la
Nota: En cas de canviar el recinte d'actuació per motius de força major, l'actuació es farà al Rockòdrom Pedreguer

Eugeni Alemany actuarà en Pedreguer el proper 11 de juny.

El Casal Cultural Jaume I Pedreguer organitza l'actuació del humorista Eugeni Alemany el proper dissabte 11 de juny a l'Espai Cultural de Pedreguer a les 20 hores.

Entrades a la venda al preu de 5 euros.

Punts de venda :

 • Casal Cultural Jaume I Pedreguer
 • Casa de la Cultural Pedregue
 • Cafè Pub Verdolaga
 • Pub Quatre Estacions

Nota:
En cas de canviar el recinte d'actuació per motius de força major, l'actuació es farà al Rockòdrom Pedreguer

El Casal organitza IV ViViuTast de vins del terreny

El 2 d'abril es va celebrar en la Plaça de l’Amistat de Pedreguer IV Viviu Tast de vins del terreny. L’acte patrocinat per l’Ajuntament de Pedreguer, va ser organitzat pel Casal Cultural Jaume I de Pedreguer. Van col·laborar, Avellà Gràfiques, Rolser, Supermercats Masymas i així com la exel·lent participació del vinaters: Jordi Torres (B1), David Fornés (B2), Antonio Fornés (G1), Joan Durà (G2), Juan Ginestar (G3), Jaume Miralles (J1), Vicent Rodríguez (J2), Francisco Pérez (J3), Juan Roselló (J4), Josep Llorens (J5), Pere Andrés (C1), Jaume Durà (C2) i Pere Andrés (C3).

L’acte va ser presentat per la regidora de l’Ajuntament de Pedreguer Àngela Barber Carrió, que va agrair als organitzadors, col·laboradors i participants la seva labor.

Destaca la importància de tornar a mantindre viva la tradició de fer vi a casa i donar-ho a coneixer als més jòvens.
Abans de provar el vi i desprès d’un esmorzar d’embotits tradicionals , l’enòleg Tonet va explicar com estava organitzat el tast. Així com, quins eren els punt a seguir per provar els divuit vins que estaven preparats, amb ampolles totes iguals i marcades amb l’inicial del tipus de vi i un número correlatiu, per a que la gent puntués, si volia als fulls que s’havien repartit prèviament. Els vins presentats van ser de tres tipus, Blanc (B) Giró (G), Jove (J) Criança (C).

Una vegada acabat el tast, és van donar a conèixer els autors de cada vi. Tot i no ser un concurs, una vegada revisat els apunts dels tastadors i fet un sondeig orientatiu es va valorar positivament la qualitat dels vins d’aquest any.

Volem agraïr moltissim a tots els assistents per la seua implicació i als col·laboradors que fan possible aquest acte.

L'any que ve més! grin emoticon

Pàgina 23 de 37

En llinea

Tenim 21 visitants en línia

Enquesta

Quins actes t'agradarien que organizara més el Casal Jaume I Pedreguer?

A destacar

inici

Events

No hay eventos.

Imatges

Menú

 • Història del Casal Jaume I
 • Història del Casal Jaume I
 • Història del Casal Jaume I
 • Història del Casal Jaume I
 • Història del Casal Jaume I
 • Història del Casal Jaume I
 • Història del Casal Jaume I

Accés

Avisos

 • TOTA LA INFORMACIÓ DEL CASAL

  en aquesta web

  i perfil facebook del Casal

 • HORARI CASAL

  de dilluns a divendres

  19h a 21h

  966 456 499 / 640 203 187

  casal@casalpedreguer.cat

   

Noticies de la associació

HORARI CASAL

de dilluns a divendres

19h a 21h

966 456 499 / 640 203 187

casal@casalpedreguer.cat

 

© 2009 Casal Jaume I Pedreguer. All right reserved unless otherwise stated.