Casal Cultural Jaume I Pedreguer

Conferències amb motiu de la Consulta Ciutadana de Pedreguer en relació a Actes Taurins

Amb motiu de la consulta ciutadana que durant aquesta setmana estem votant en Pedreguer lAssociació Animalista Els Poets i lAssociació Cultural Passió Pels Bous van fer dues conferències en el Casal Cultural Jaume I Pedreguer.

El dissabte 7 de gener a les 18h Associació Animalista Els Poets va organitzar una conferència en la que van intervindre Raquel Aguilar (candidata al Congrés per el Partit Animalista PACMA), Jesús Frare (membre de Folgança dAlgemesí) i José Enrique Zaldivar (President dAVATMA - Asociación de Veterinarios Abolicionistas de la Tauromaquia) amb la presentació de Sara Puigcerver (membre del Partit Animalista Els Poets).

Mentrés que la conferència a càrrec de lAssociació Cultural Passió Pels Bous es va celebrar el dilluns 9 a les 20h i van intervindré Julio Franch (President Associació defensa de les tradicions de bous al carrer de la Comunitat Valenciana), Julio Sedeño (Veterinari), Alberto Ballester (Torero), Pedro Noguera (Ramader) en una conferència presentada per Esteban Pons (membre dAssociació Cultural Passió Pels Bous).


El Casal Cultural Jaume I Pedreguer vol agraïr a les dos associacions tota la col·laboració en aquestes conferències.

Us recordem que podeu participar en aquesta consulta amb votació presencial en la Casa de la Cultura de Pedreguer  i en una taula que es posarà per l'ocasió dissabte 14 en el mercat de Pedreguer, també podeu fer-ho online en www.pedreguerparticipa.com

 

#Agenda2017Casal Programació gener 2017


En aquesta exposició lartista de Pedreguer María Rosa Barber Jordà mostra les tècniques que durant 6 anys ha evolucionat en les seves obres. Representació de variades formes dart com paisatges naturals, ciutats, art figuratiu, retrats i un ventall de inspiracions mostrades des de la tècnica de la pintora. Lexposició romandrà oberta en el Casal fins el 13 de gener de dilluns a divendres de 19h a 21hDissabte 7 de gener a les 18h lAssociació Animalista Els Poets realitzarà conferència amb la participació de Raquel Aguilar (PACMA), Jesús Frare (Folgança) i vídeo conferència amb José Enrique Zaldivar (President dAVATMA) a on exposaran els seus arguments amb motiu de la Consulta ciutadana sobre actes taurins en Pedreguer.Dilluns 9 de gener a les 20h lAssociació Cultural Passió Pels Bous realitzarà conferència amb la participació de Julio Sedeño (Veterinari), Alberto Ballester (Torero), Pedro Noguera (Ramader) i Andrés Ortolà Andriu (Retallador) a on exposaran els seus arguments amb motiu de la Consulta ciutadana sobre actes taurins en Pedreguer.


 


El divendres 20 de desembre a les 20h lalumnat de Taller d'Adaptació Sociolaboral ADIMA inaugura exposició de pintura en el Casal. Es un plaer per el Casal poder acollir aquestes obres nascudes per la superació duns artistes que les omplin de il·lusió. Lexposició romandrà oberta de dilluns a divendres de 19h a 21h fins el 24 de febrer.

Casal Cultural Jaume I Pedreguer us desitja bon Nadal i feliç 2017!

Casal Cultural Jaume I Pedreguer us desitja bon Nadal


També et convidem a participar en la programació que hem preparat per aquestes dates nadalenques.


Programació Casal 2016 desembre


Lartista de Pedreguer María Rosa Barber Jordà inaugura la seva exposició en el Casal el divendres 9 de desembre a les 20h. En aquesta exposició lartista mostra les tècniques que durant 6 anys ha emprat en les seves obres. Una representació de diferents formes dart com paisatges naturals, ciutats, art figuratiu, retrats i un ventall de inspiracions mostrades des de la tècnica de la pintora. Lexposició romandrà oberta en el Casal fins el 13 de gener de dilluns a divendres de 19h a 21hEl 2012 Òscar Antolí va completar els estudis superiors de Jazz i Música Moderna a l'Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC), la seua tesi final va estar dedicada a la música d'arrel, folk i tot allò relacionat amb les músiques tradicionals. Baix el títol "El clarinet en la música d'arrel i folclòrica a través d'una visió personal", la idea va ser crear un nou repertori influenciat per la música tradicional, des de Brasil als Balcans, incloguent-hi un toc de les terres de l'Ebre, en combinació amb el jazz.

Actualment està cursant un Màster en música turca al Codarts Rotterdam University of the Arts (Nederthlands), una institució reconeguda per tenir una llarga tradició en músiques d'arrel, amb una presència de grans músics i artistes entre els seu professorat (com en Kudsi Erguner en música clàssica otomana). A dia d'avui Òscar resideix a mig camí entre les ciutats de Vienna, Rotterdam i Barcelona, treballant especialment en les seues composicions, tocant el clarinet i aprenent el Ney. També forma part del quartet Woody Black 4tet, a més de treballar amb el seu projecte a quartet i amb l'ensemble.

En aquest concert ens presentarà una nova formació, amb la qual presentarà la seua idea musical. Un quartet al bell mig del jazz, la música mediterrànea i el flamenc. Comta per l'ocasió amb els músics, Rainer Maria Zehetbauer de Vienna a la guitarra, Elefterios Papadakis de Creta al baix elèctric i en Carlos "Vikingo" Ronda de València a la percussió.

COMPONENTS

Òscar Antolí - Clarinets

Rainer Maria Zehetbauer - Guitarra

Elefterios Papadakis - Baix elèctric

Carlos 'Vikingo' Ronda - Percussió

YOUTUBE

https://youtu.be/r4g8D4XepZQ Ensemble

https://youtu.be/-840jRnfkMI SoloAquest Nadal no ens oblidem dels més petits en el Casal i per a ells va dedicat un dia de programació especial.

17:30h Berenar Infantil

18:00h Festa Animació Infantil amb jocs, balls i molta interacció amb els més menuts

19:00h Visita dels Patges dels Reis Mags d‘Orient.Us recordem que l'exposició "Algunas Heroinas & El Gatito de Joey" de Pat Escoin esta en exposició en el Casal fins el 2 de desembre. La visió de Pat Escoin vocalista del grup Los Amantes de les seues eternes hèroïnes musicals i culturals.

Programació novembre 2016


AUTOBÚS PEDREGUER VALÈNCIA EL TRICICLE, HITS

Amb motiu de lactuació de El Tricicle el proper dijous 3 de novembre en Teatro Olympia de València, el Casal Cultural Jaume I Pedreguer organitza un autobús Pedreguer València per posar més fàcil que mai el que pugues gaudir amb un dels humoristes més prestigiosos del nostre país.

Plaç de reserves Bús + Entrada vençut.Algunas Heroinas y el Gatito de Joey de Pat Escoin.

Ja fa molt temps que volia dibuixar als meus heroïnes, dibuixar-les igualetes que en les seves fotos per a mi especials i favorites ... les que guardo per casa o he enganxades per la paret o igualetes que en les seves portades de discos per a mi més estimades. Com els tinc molt d'afecte, els meus dibuixos que són bojos, ràpids i emocionals sempre, aquest cop han estat metòdics i pausats, intentant captar-les i fer-les semblants a causa del profund respecte, i així el cap ha estat un tant per cent crec que igual a l'emoció amb què les he dibuixat ......

Elles són les cantants que m'han acompanyat a la banda sonora de la meva vida, elles són les que ho van fer primer .... les que ens van indicar el camí, les mestres. A mi des de sempre m'encanten les veus femenines, des de nena he practicat cantant amb elles sobre les seves cançons, aquí hi ha una petita mostra d'algunes, perquè no estan totes, les que més m'han influenciat. Com quan vaig començar a dibuixar-les vaig voler fer-ho cronològicament des del principi, no hi ha cap de les meves més recents admirades, que n'hi ha i són moltes .... les deixo per a una altra Expo potser .....

Ahhhhh i Joey se m'ha colat amb el seu gatet no cal que us expliqui per què ...

Una exposició de Pat Escoin amb Sesión DJ amb Pere Vegara el dia de inauguració Lexposició romandrà oberta en el Casal del 4 de novembre al 3 de desembre de dilluns a divendres de 19h a 21h.

+INFO: http://www.patescoin.com/Que la situació política actual es per a posar-se a plorar no cal ni explicar el perquè, per això volem ajuntar-nos, sopar, sentir-vos i saber que penseu, quin futur espereu daquesta situació cada dia més inexplicable. El proper 10 de novembre a les 21h volem tornarem a fer col·loqui amb vosaltres i encara que no es qüestió de broma, passarem una bona estona.

La beguda i els aperitius a càrrec del Casal.

Pàgina 21 de 37

En llinea

Tenim 22 visitants en línia

Enquesta

Quins actes t'agradarien que organizara més el Casal Jaume I Pedreguer?

A destacar

inici

Events

No hay eventos.

Imatges

Menú

 • Història del Casal Jaume I
 • Història del Casal Jaume I
 • Història del Casal Jaume I
 • Història del Casal Jaume I
 • Història del Casal Jaume I
 • Història del Casal Jaume I
 • Història del Casal Jaume I

Accés

Avisos

 • HORARI CASAL

  de dilluns a divendres

  19h a 21h

  966 456 499 / 640 203 187

  casal@casalpedreguer.cat

   

 • TOTA LA INFORMACIÓ DEL CASAL

  en aquesta web

  i perfil facebook del Casal

Noticies de la associació

HORARI CASAL

de dilluns a divendres

19h a 21h

966 456 499 / 640 203 187

casal@casalpedreguer.cat

 

© 2009 Casal Jaume I Pedreguer. All right reserved unless otherwise stated.